ikon80

Rajtad a fókusz

“A gyávák sosem kezdik el, a gyengék sosem fejezik be, a gyöztesek sosem adják fel”

Személyi edzés

Nincs hatékonyabb módszer, mint amikor egy szakértő edző a vendégre és az ő céljaira szabja az elvégzendő feladatokat, majd felügyeli azok végrehajtását. A személyes találkozó által az edző figyelembe tudja venni a vendég aktuális állapotát, közérzetét. Így tud ügyelni a hatékonyságra, a biztonságra. Gyorsul a tanulási folyamat és a fejlődés, mellette minimálisra csökken a sérülés veszély. Az edzés eleminek végzése közben erőteljes interakció teszi lehetővé, hogy akár az adott edzés, akár a vendég edzésterve azonnal módosításra kerüljön.

Személyi edzés keretein belül lehetőség van célzottan fejleszteni a kondicionális képességeket és egyénre szabottan formálni a testet. Edzőink változatosan alkalmaznak kardio gépeket, saját testsúlyos gyakorlatokat és funkcionális, illetve izolált feladatokat az egyes izomcsoportok fejlesztésére.

A személyi edző előnye az is, hogy változatos edzésprogramot állít össze, amely a vendég képességeire épül, és általában figyelembe veszi a vendég véleményét, kedvenc és kevésbé kedvelt gyakorlatokat is. Két egyforma edzés nincs, ezért sohasem unalmas. Ráadásul az edzések időpontját mi határozhatjuk meg, amely elfoglalt emberek számára például rendkívül előnyös.

A személyi edzés azok számára is alkalmas, akiknek valamilyen egészségügyi problémájuk van, de az edzések elkezdéséhez mindenképpen orvosi konzultáció szükséges.

Kinek ajánlott tehát a személyi edző segítségét igénybe venni?
– Ha először jár fitneszteremben, és nem ismeri a gépeket, a személyi edző bemutatja a termet.
– Ha régóta nem edzett, és nincs tisztában a fizikális erőnlétével, kérjen fittségi tesztelést, amely majd megadja terhelhetőségi szintjét.
– Ha nincs edzésterve, csak találomra edz, a személyi edző a fittségi tesztelés eredményei alapján személyre szabott mozgásprogramot készít.
– Ha nem ismeri a gyakorlatokat, az edző megmutatja a mozdulatok helyes végrehajtási módját.
– Ha sérülése, műtétje volt a közelmúltban, vagy valamilyen egészségügyi probléma miatt speciális tréningre van szüksége, olyan személyi edzőt kell keresnie, aki megfelelő jártasággal rendelkezik e területen, és javasolt minden alkalommal igénybe venni a szakember segítségét.
– Ha szeretne minél gyorsabban lefogyni vagy megerősödni, annak mindenféle káros mellékhatása nélkül, érdeklődjön arról, hogy edzője mennyire jártas a táplálkozási tanácsadásban és az étrend-összeállításban, valamint ismeri-e a zsírégető edzésmódszerek teljes skáláját, és van-e lehetőség pulzusmérő óra használatára.
– Ha nem tud egyedül edzeni, vagy szeret kibúvókat keresni, ha testmozgásról van szó, olyan trénerre van szüksége, aki következetesen végrehajtatja az előírt edzésmennyiséget.

Személyi edzés

6.000 Ft / Alkalom

Csomagjaink az edzői kapacitásoknak megfelelően, csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Személyes fejlesztési csomagok

94.900 Ft - tól / 3 hónapos csomag

Személyre szabott csomagjaink 2 felmérést tartalmaznak. A kiválasztott vezetőedző segítségével a program elején, hogy tisztán és reálisan lássuk a célokat, valamint az időszak végén, hogy ellenőrizzük a fejlődést. 

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!