ikon80

Akár egy reggeli rutinról, filozófiáról vagy edzéstippröl, vagy akár csak egy motiváló mondatról van szó, amely segít végigcsinálnunk a napot, nincs olyan ember ezen a földön, akinek ne jönne jól egy kis külsö segítség.

Személyes konzultáció

Kérdések-Válaszok

A világ nagyon megváltozott az elmúlt évtizedekben. Korábban azért volt szükség segítségre, mert nem állt rendelkezésre mindenki számára a megfelelő ismeretanyag, mára viszont főként az jelenti a problémát, hogy túl sok és pláne, hogy túl sokféle információ áll rendelkezésre. Ráadásul a világmárkák marketing gépezetei és a mindenféle hírportálok tömegesen gyártott “szakcikkei” sokszor félrevezetik a sportolni vágyókat. Saját edzői tapasztalatunkból kiindulva indítottuk el konzultációs szolgáltatásunkat, ahol kedves vendégeink számára segítünk eligazodni a Fitness világ útvesztőjében, legyen szó akármilyen témáról.

Lehetőség van edzéselméleti alapok részletes megismerésére, hogy tisztában légy a hatékony edzésmódszerek működésével. Bemutathatjuk az étrend összeállítás lépéseit és az ehhez kapcsolódó hierarchikus modellt. Bevezethetünk a pulzuskontroll világába, hogy saját magadra tudd szabni az edzéseid. És végül, de messze nem utolsó sorban lehetőséget biztosítunk, hogy szakértőkkel tudj egyeztetni a benned felmerült kérdésekről. 

Személyes konzultáció

5.000 Ft / alkalom

Személyes konzultációra az edzővel előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Egy találkozó időtartama 60-90 perc, amelyben lehetőség van egy előre megbeszélt témakör bemutatására, illetve a felmerült kérdések megválaszolására.

Előzetes időpont egyeztetés és regisztráció szükséges!

Személyes fejlesztési csomagok

94.900 Ft - tól / 3 hónapos csomag

Személyre szabott csomagjaink 2 felmérést tartalmaznak. A kiválasztott vezetőedző segítségével a program elején, hogy tisztán és reálisan lássuk a célokat, valamint az időszak végén, hogy ellenőrizzük a fejlődést. 

Csomagjaink az edzői kapacitásoknak megfelelően, csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!