ikon80

Mondd meg a célod és megmondom mi a célod..

Az önismeret, a reális és objektív önkép nagyon fontos a rekreáció és a sport területén. Ha nem vagyunk tisztában saját képességeinkkel, állapotunkkal, akkor honnan tudjuk, hogy milyen irányba kell, vagy lehet fejlődni. Elsősorban erre a kérdéskörre ad választ komplex állapotfelmérésünk.

Ezen kívül a feltárás rendszeres elvégzése tükröt tart elénk, hogy milyen eredményeket értünk el az elmúlt időszakban. Megmutatja, hogy kell-e változtatni az edzésprogramon, illetve döntő bizonyítékként szolgál, hogy elértük-e kitűzött céljainkat. 

A teljes körű elemzés 3 részből áll. A személyes találkozó egy interjúval kezdődik, ahol a vendég önmaga tárja fel, még az eredmények ismerete nélkül az állapotával, céljaival kapcsolatos gondolatait, érzéseit. A beszélgetés célja, hogy az értékelő rálátást kapjon az önképről, a motivációról az esetleges problémákról (túledzettség, pihenés hiánya, életmóddal kapcsolatos problémák, stb.

Az önismeret, a reális és objektív önkép nagyon fontos a rekreáció és a sport területén. Ha nem vagyunk tisztában saját képességeinkkel, állapotunkkal, akkor honnan tudjuk, hogy milyen irányba kell, vagy lehet fejlődni. Elsősorban erre a kérdéskörre ad választ komplex állapotfelmérésünk. Ezen kívül a feltárás rendszeres elvégzése tükröt tart elénk, hogy milyen eredményeket értünk el az elmúlt időszakban. Megmutatja, hogy kell-e változtatni az edzésprogramon, illetve döntő bizonyítékként szolgál, hogy elértük-e kitűzött céljainkat. 

A teljes körű elemzés 3 részből áll. A személyes találkozó egy interjúval kezdődik, ahol a vendég önmaga tárja fel, még az eredmények ismerete nélkül az állapotával, céljaival kapcsolatos gondolatait, érzéseit.

Ezután következnek a komplex antropometria mérések. Ezáltal feltérképezzük a testet, annak összetételét és működését. Olyan paraméterek segítenek a képalkotásban, mint a testzsír %, az izomtömeg, a zsigeri zsír ráta, a vérnyomás, a nyugalmi pulzus, a testsúly és a különböző kerületek. 

A felmérés utolsó szakaszában különböző felmérő feladatok révén kapunk képet a szervezet működéséről. Az egyes feladatok a test kondicionális képességeinek megfelelően lettek összeállítva. Az erő, az állóképesség, a gyorsaság, a hajlékonyság és a koordináció mellett az ideg-izom kapcsolatot is vizsgáljuk. 

Mivel az elemzés ezen szakasza aktív testmozgással jár, ezért megfelelő bemelegítést követően ezt gyakorlatilag egy komplett edzésként végezzük. 

Természetesen az állapot felmérésről teljes dokumentáció készül, melyet az azt végző edző, egy szöveges kiértékeléssel és magyarázattal együtt tesz elérhetővé. 

A felmérések eredményei az oldalunkon található profilon belül archiválásra is kerül, így azokat bármikor visszakeresheti kedves vendégünk. 

Személyes felmérés

8.000 Ft / Alkalom

Foglalj időpontot és érdeklődj telefonon a részletekről. A felmérést szakértő edzőink végzik tudások és tapasztalatuk teljes odaadásával.

Előzetes időpont egyeztetés és regisztráció szükséges!

Személyes fejlesztési csomagok

94.900 Ft - tól / 3 hónapos csomag

Személyre szabott csomagjaink 2 felmérést tartalmaznak. A kiválasztott vezetőedző segítségével a program elején, hogy tisztán és reálisan lássuk a célokat, valamint az időszak végén, hogy ellenőrizzük a fejlődést. 

Csomagjaink az edzői kapacitásoknak megfelelően, csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!